Videoovervågning

Det er blevet meget populært med dyre og luksuriøse ting i de danske boliger. Mange danskere vil gerne sætte et personligt præ på deres bolig med modeting og designermøbler. Disse genstande har desværre meget høj kurs hos indbrudstyvene, da de er lette at sælge og dermed omsætte til kontanter. Elektronikken har også været i rivende udvikling de seneste år, og mange danske husstande ligger inde med elektronik for mange tusinde kroner. Denne udvikling medfører, at antallet af indbrud i private hjem i Danmark er meget høj. Du kan finde sikring af din bolig, under her, eller læse videre om videoovervågning, længere nede.

UdbyderNavnProduktKøb her!
TjenestetorvetTilbud på alarmer til boligen! Hent tilbud!
G4S

G4S tyverialarmTyverialarm! Køb her!
GjensidigeFind husforsikring mod tyveri! Eller få et check på din nuværende husforsikringSe her!
Boligalarmer.dkKøb alarmer!Køb her!

Overvågning af boligen – en god præventiv effekt

Antallet af indbrud i hjem, der ikke er sikret mod indbrud og tyveri er langt hyppigere end i hjem med professionel videoovervågning. Dette skyldes, at videoovervågning har en god præventiv effekt på indbrudstyvene og hjælper på denne måde med, at sikre din bolig mod indbrud.

Hvis du alligevel er uheldig at din bolig har været udsat for ubudne gæster, så er videooptagelser en af de bedste muligheder for at identificere en mulig indbrudstyv. Samtidig kan man se på optagelserne hvordan indbrudstyven arbejder og hvilket tidspunkt indbruddet er begået. Disse oplysninger er stærke bevismaterialer og kan i sidste ende være med til at opklare indbruddet. Derudover er det også bevismateriale til forsikringsselskabet, så du kan få inventar og skader på boligen erstattet.

Frygten for at blive opdaget

Mange indbrudstyve vælger at holde sig helt væk fra boliger der har videoovervågning. Dette skyldes ofte frygten for at blive opdaget. Du bør derfor skilte med at boligen er videoovervåget. Dette gør du blandt andet med klistermærker som sættes op ved indgangene til boligen. Derudover er det også en god idé at sætte et lille skilt op ude ved indkørslen. Dette gør, atsurveillance-camera-573532_1280 (1) indbrudstyven allerede på afstand kan se, at boligen er videoovervåget. Disse skilte fås sammen med overvågningsudstyret.

Videoovervågning bliver mere og mere populært

Privat videoovervågning bliver af gode grunde mere og mere populært herhjemme. Det giver mange mennesker tryghed og ro i sindet både når de er ude af boligen, men også når de er hjemme.

Før i tiden var videoovervågning ikke til at betale for almindelige privat personer, og det var derfor kun noget man havde i større virksomheder. Dette har heldigvis ændret sig og grundet nutidens teknologi og udvikling er det i dag økonomisk muligt for privatpersoner, at få installeret videoovervågning. Dette har gjort, at alle nu har mulighed for at få sikret deres bolig på samme standardniveau, som mange virksomheder har haft glæde af i mange år.

De fleste der vælger, at installere overvågningskameraer i og omkring deres bolig, har allerede gjort sig en masse overvejelser omkring det. De har måske tidligere været udsat for indbrud, og ønsker derfor, at sikre deres bolig endnu bedre end før. De fleste vælger, at sætte overvågningskameraer op pga. den præventive effekt. Der er dog også en del andre fordele ved videoovervågning end dem der allerede er nævnt.

  • Du kan se hvem der står foran din hoveddør, før du åbner.
  • Du kan selv følge med i, hvad der sker i dit hjem via internettet eller en smartphone, selvom du ikke er hjemme.
  • Videoovervågning kan også kombineres med alarmsystemer til boligen.
  • Hvis du hører mærkelige lyde ude foran din bolig, er du fri for at gå ud, for at se hvad der foregår.
  • Du kan med tryghed forlade din bolig, når du skal på ferie.

Overvågning inde i boligen

Udover de forskellige alarmsystemer, findes der mange kreative muligheder og løsninger, når det handler om overvågning inde i boligen. Der findes en masse forskellige typer videoovervågningskameraer, som er super effektive. Det er en rigtig god idé at gøre sig tanker om, hvad man forventer af overvågningssystemet, før man anskaffer det. De fås i mange varianter og der er stor forskel på kvaliteten. Du skal også gøre op med dig selv, om du kun ønsker at overvåge dele af boligen, eller om du ønsker et komplet overvågningssystem, som kan overvåge alle boligens rum.

Regler

Det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i reglerne inden du sætter videoovervågning op. Der findes regler for, hvor man må opsætte overvågningskameraer og hvilke områder man må overvåge.

Forskellige løsninger

Du kan vælge en ”gør det selv løsning” eller få et alarm firma ud, der kan rådgive og vejlede dig. Alarm firmaerne tilbyder forskellige løsninger, hvor de ofte står for både opsætning og vedligeholdelse af de overvågningsmuligheder, som du vælger. Ofte vil firmaet gennemgå boligen sammen med dig og derefter finde den bedste løsning i samarbejde med dig. En af fordelene ved at få et firma til at hjælpe sig er, at de er professionelle og kender alt til den nyeste teknologi og muligheder indenfor overvågningsudstyr. Derudover sørger de for at det hele bliver installeret og fungerer optimalt. Alarm firmaerne kender også til de forskellige regler der er omkring videoovervågning, du undgår dermed at gøre noget ulovligt.

Vær den første til at kommentere på "Videoovervågning"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*