Tyverialarm

Mange danske hjem er fyldt med luksus ting som dyrt elektronik, designermøbler og kunst. Alle disse ting er yderst attraktive for indbrudstyvene. Dette er en af årsagerne til at indbrudstallet er så højt i Danmark. En anden årsag er, at vi er meget dårlige til at sikre vores boliger imod indbrud. Der er lavet forskellige undersøgelser i udlandet, der viser at indbrudstallet falder i takt med bedre indbrudssikring af boligerne. Et godt sted at starte, er at få installeret en tyverialarm i form af et moderne alarmsystem. Mange danske alarmfirmaer oplever i øjeblikket stigende efterspørgsel på alarmsystemer med tyverialarm og videoovervågning. Dette skyldes at indbrudstallet har været stigende igennem mange år. Derudover er indbruddene blevet mere voldsomme og antallet af hjemmerøverier er eksploderet de seneste år. Du kan finde tyverialarmer, under her, eller læse mere om tyverialarmer, længere nede på siden.

AlarmFirmaBeskrivelsePrisKøb
VerisureVind en alarm. GRATIS!FÅ ALARM HER!
Boligalarmer.dkMange forskellige boligalarmer og videoovervågning. 549,00 til 3.995,00 DKKKøb her!
FalckSammensæt din egen alarm, så den passer til dig og din bolig.
Har rigtig gode anmeldelser fra brugerne.
Afhænger af hvad der vælges. Køb her!

Det behøver ikke og være dyrt, at anskaffe en tyverialarm

Det er en rigtig god idé, at sikre sin bolig med en tyverialarm. De fleste gør det desværre for sent. Mange tror, at det er en dyr løsning og tænker først på at gøre det, når de har været udsat for indbrud i boligen. På grund af nutidens teknologi og udvikling er det blevet økonomisk muligt for almindelige privatpersoner, at erhverve sig en tyverialarm. De fleste bliver overrasket over, at alarmsystemerne i dag er kommet ned i et prisniveau, hvor alle kan være med. En tyverialarm er en rigtig god investering. Udover at sikre dine ejendele, får du også et mere sikkert hjem for dig og din familie.

Undersøgelser viser, at 8 ud f 10 danske hjem Ikke har installeret tyverialarmer. Samtidig viser andre undersøgelser, at tyverialarmer er meget effektive, når det handler om, at forebygge indbrud. Statistikker viser, at der er 60 procent færre indbrud i boliger med tyverialarmer.

Der er penge at spare, hvis man har tyverialarm

Forsikringsselskaberne har også fået øje på hvor effektive alarmsystemerne er. Nogle forsikringsselskaber giver rabat på indbosforsikringen, hvis boligen er tyverisikret med en godkendt alarm. Du skal dog være opmærksom på, at de fleste forsikringsselskaber der giver rabat, kræver at alarmen er slået til, hver gang boligen forlades. Kontakt dit forsikringsselskab for nærmere info.

Tyverialarm – En tryghed for dine børn

En anden fordel ved et alarmsystem er, at du altid vil få besked, hvis alarmen går i gang. På den måde er dine børn fri for, at være de første til, at komme hjem til ubehagelige overraskelser, hvis der har været indbrud. Dette skaber en stor tryghed for hele familien.

Kan jeg få tyverialarm, hvis jeg har kæledyr?

Svaret er ja! De fleste alarmsystemer fås med kæledyrsfiltrering. Dette gør at din kat eller hund ikke aktiverer alarmen. På denne måde kan dine kæledyr frit færdes i boligen, selvom alarmen er slået til.

Overfaldsknap i tyverialarmen – En ekstra sikkerhed

Hvert femte indbrud bliver begået, selvom der er nogen hjemme. Nogle tyverialarmer er udstyret med en overfaldsknap som også kaldes en SOS funktion. Denne funktion er med til at give en ekstra sikkerhed og skaber tryghed i hjemmet. Du aktiverer SOS funktionen ved at trykke på SOS knappen på kontrolpanelet. Derefter modtager kontrolcentralen SOS alarmen. De reagerer ved at ringe til dig, for at høre hvad der er galt. Hvis du ikke reagerer på opkaldet, sendes der straks en vagt ud til din bolig.

Hvilket alarmsystem skal jeg vælge?

Der er en masse overvejelser, du skal gøre dig, inden du beslutter dig for hvilken alarm, du skal vælge. En af de første ting, du skal tage stilling til er, hvad alarmen skal kunne.

Der findes rigtig mange tyverialarmer på markedet. De har alle til fælles, at være med til, at indbrudssikre dit hus og skabe tryghed. Dette gør de ved at:

 • Når alarmen går i gang, stresser det indbrudstyven pga. den høje sirene lyd. Dette får ofte tyven til at flygte.
 • Mange indbrudstyve vælger, at gå uden om boliger, der er udstyret med alarmer, da de ikke kan se udefra, hvordan boligens alarm virker.
 • Når alarmen går i gang, tiltrækker det ofte opmærksomhed fra naboer og andre i området pga. den høje lyd. Der er derfor en stor chance for, at indbruddet opdages.
 • Hvis man har valgt et alarmsystem med videoovervågning, er der større chance for at identificere indbrudstyven, hvis uheldet har været ude.

Kombineret Alarmsystem – teknologi

Mange alarmsystemer, hvad enten de er med eller uden abonnement, er meget højteknologiske. Det vil sige, at de har mange forskellige funktioner, som alle har til formål at være så effektive så muligt og gøre dig mest tryg. De kan ofte fås som kombineret systemer. Dette vil sige, at alarmsystemet har flere funktioner på samme tid, som fx:

 • Tyverialarm: Aktiveres ved indbrud.
 • Brandalarm: Aktiveres i tilfælde af brand
 • SOS/overfaldsknap: Benyttes fx ved hjemmerøveri
 • Oversvømmelsesalarm: Aktiveres ved fx oversvømmelse i kælderrum
 • Tågesikring: Nedætter sigtbarheden og gør det umuligt for indbrudstyven at orientere sig.

Flere af disse alarmsystemer kan tage billeder eller videosekvenser af indbrudstyven, og sende til dig eller udbyderen.

Alarmsystem uden abonnement

Et alarmsystem uden abonnement har ingen serviceaftale. Det vil sige, at alarmsystemet ikke er koblet op til en kontrolcentral. Du skal derfor selv stå for, at teste og vedligeholde alarmsystemet. Mange af disse typer alarmer er GSM alarmer (Global System for Mobile Communications.) Disse typer alarmer virker ved, at de er koblet på mobilnettet. Hvis alarmen aktiveres, eksempelvis ved indbrud, så bliver du kontaktet på din mobiltelefon. Dette er ofte via sms eller en opringning. Mange af disse typer alarmsystemer kan tilkobles op til 5 telefonnumre, som du selv vælger. Det er en god idé, at lave en aftale med naboerne og koble deres mobiltelefon til systemet. På denne måde er der størst chance for, at der er en i området, som kan tage affære, hvis alarmen pludselig går.


Fordele ved et alarmsystem uden abonnement:

 • Du slipper for udgifter til abonnement.
 • Du skal ikke betale gebyrer for vagtudrykning.
 • Du og andre, som du selv vælger, får direkte besked, hvis alarmen går.
 • Du ejer selv alarmen.
 • Engangsinvestering
 • Andre detektorer som fx brandalarm kan vælges til.

Ulemper ved et alarmsystem uden abonnement:

 • Du skal selv stå for service og test af alarmsystemet.
 • Ingen vagtudrykning, hvis alarmen går.
 • Du skal ofte selv sætte alarmsystemet op.

Alarmsystem med abonnement

Dette er en meget nem løsning, da du ikke selv skal stå for at opsætte alamsystemet. Disse typer af alarmsystemer er ofte tilkoblet en serviceaftale. Det vil sige, at udbyderen som du har købt alarmen hos, står for service og vedligeholdelse af alarmsystemet. Døgnbemandet vagtservice er ofte en del at abonnementet, der er tilknyttet disse typer af alarmsystemer. Dette betyder, at der er en professionel vagt der rykker ud, hvis din alarm pludselig går. Du bliver også selv kontaktet. Du kan finde dit nye alarmsystem med abonnement ved at klikke her.

Disse typer alarmer er ofte også GSM alarmer.

Fordele ved alarmsystem med abonnement:

 • Du skal ikke selv stå for service og vedligeholdelse af alarmsystemet.
 • Alarmen bliver leveret og monteret.
 • Vagtudrykning når alarmen går i gang.
 • Andre detektorer som fx brandalarm kan vælges til.

Ulemper ved alarmsystemer med abonnement:

 • Abonnement ydelse.
 • Du ejer ikke selv alarmsystemet.

Der er mange ting man skal tage højde for inden man vælger et alarmsystem. Den mest optimale løsning afhænger blandt andet af boligens størrelse, adgangsforhold og placering mm. De fleste alarmselskaber yder en meget professionel service. Inden alarmsystemet installeres, er der ofte en medarbejder der gennemgår din bolig sammen med dig. Dette gør, at i kan finde den optimale løsning til netop din bolig i fællesskab.

Vær den første til at kommentere på "Tyverialarm"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*