Se her hvad risikoen for indbrud er i netop dit boligområde!

Se her hvad risikoen for indbrud er i netop dit boligområde!

Danmark er et af de EU lande der er hårdest ramt af indbrud, kun slået af Grækenland. I gennemsnit sker der et indbrud herhjemme hvert 14. minut!

Det værste der kan ske for en indbrudstyv er, at blive opdaget. Derfor udvælger indbrudstyven ofte boliger, hvor der er mindst chance for at blive taget på fersk gerning, og hvor man let kan slippe væk. Derfor er nogle boliger mere udsatte for indbrud end andre på grund af deres beliggenhed. Det har også en betydning, hvor i landet boligen er placeret, da nogle byer og landsdele er oftere plaget af indbrud end andre.

“Se her” , hvor udsat din bolig er for indbrud.

Boligens beliggenhed kan også have en betydning for typen af indbrud. Dette har ofte noget at gøre med, hvordan indbrudstyven vælger at trænge ind i boligen.

Antallet af indbrud i Danmark er meget høje sammenlignet med andre EU lande. Dette skyldes blandt andet, at vi er alt for dårlige til at sikre vores hjem. Statistikker viser, at der sker 60% færre indbrud i hjem der er sikret med et alarmsystem. Alligevel viser undersøgelser, at 8 ud af 10 danske hjem ikke har en tyverialarm. Alarmsystemer fås idag til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Her kan du gratis og uforpligtende indhente tilbud på boligalarmer fra forskellige leverandører:

Indhent gratis tilbud på boligalarm via Tjenestetorvet.dk – brugt af over 110.000 danskere!

Mange forsikringsselskaber tilbyder rabat på indboforsikringen, hvis din bolig er udstyret med en boligalarm.

Vær den første til at kommentere på "Se her hvad risikoen for indbrud er i netop dit boligområde!"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*