Hold indbrudstyven væk med en boligalarm!

Hold indbrudstyven væk med en boligalarm!

Julen nærmer sig og indbrudstyvene har travlt på denne årstid! Undersøgelser har vist at indbrudstallet ofte stiger i 4. kvartal. Størstedelen sker omkring jul. Der er mange ting, du selv kan gøre for at undgå indbrud.

Statistikker viser at der sker 60 % færre indbrud i hjem der er sikret med et alarmsystem. Rigtig mange danskere undersøger ikke mulighederne omkring boligalarmer. Dette skyldes ofte, at de fleste tror det er en dyr løsning. På grund af udviklingen indenfor teknologi, tilbyder de fleste udbydere af boligalarmer priser, hvor alle kan være med. Samtidig er der hos mange forsikringsselskaber en besparelse at hente på indboforsikringen, hvis boligen er udstyret med en boligalarm. Dette skyldes, at der sker langt færre indbrud i boliger med alarmsystemer. Der er ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt, og vi har derfor gjort det muligt for dig, at indhente tilbud og dermed sammenligne priser på boligalarmer. Denne service er gratis og uforpligtende:

Find bedste/billigste boligalarm her! Brugt af over 110.000 danskere.

Derudover er der mange andre ting, du selv kan gøre som boligejer. Blandt andet har Nabohjælp vist sig at være meget effektivt.

Vær den første til at kommentere på "Hold indbrudstyven væk med en boligalarm!"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*