Anklaget for tyveri på arbejdspladsen

Det kan være en god ide at være medlem af en fagforening i tilfælde af, at du bliver anklaget for tyveri på din arbejdsplads. Det kan være rigtig uretfærdigt at blive anklaget for tyveri, især hvis du ikke har stjålet noget. Det sker. Det kan Krifa (https://www.krifa.dk/omos/nyheder/mail/regler-og-rettigheder/tyveri.aspx) i deres historie om Hanne dokumentere. Hanne havde i sit tilfælde blot lånt en manual hjem, som hun kunne læse i. Hun blev bedt om at forlade kontoret og at hun var fyret. 4 år senere blev hun frikendt for alle anklager. Fagforeningen bidrog med støtte og advokathjælp.

Fagforeningen kan hjælpe dig, hvis du bliver anklaget for tyveri

Det kan derfor være en god ide at være medlem af en fagforening, fordi du netop sikrer dig mod falske anklager. Det kan være svært, hårdt og pinligt at være anklaget for tyveri. Det er et tabu. Hanne havde svært ved at søge et nyt job. Hvad skulle hun sige, når den nye arbejdsgiver spurgte, hvorfor hun ikke arbejdede mere hos den tidligere arbejdsplads. Fagforeninger kan hjælpe med mange ting, også mere end sager ved tyveri.

Tyven er ikke altid en tyv

Forrige eksempel viser også, at en tyv ikke altid er en tyv. Mange mennesker har gode hensigter. Det havde Hanne også. Vær derfor varsom med at dømme andre mennesker. Det er ikke sikkert, at det er fair på nogle som helst måder.

Vær den første til at kommentere på "Anklaget for tyveri på arbejdspladsen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*